Corrosive – The White Witch – Új koncertvideó

Fémforgács

The White Witch címmel mutatta be új koncertvideóját a német death metalos Corrosive. Videójuk dala október 13-án kiadott Wrath Of The Witch című koncept-albumukról való, ami egy régi boszorkánytörténeten alapul.

A Wrath Of The Witch egyedülálló koncepciójában számos neves vendég működött közre. Többek között Gerre (Tankard), Sabina Classen (Holy Moses), Dirk Weiss (Warpath/Sacrifire), Kai Wilhelm (Final Cry) és még sokan mások. A teljes lemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.