Tavasszal ismét Budapesten koncertezik a Sunnata

Nuskull Magazin

Úgy látszik, a lengyel Sunnata szeret Magyarországra járni: az utóbbi pár év alatt már játszottak Budapesten, Szegeden, tavaly a Fekete Zaj nagyszínpadán is megdelejezték a közönséget, jövő májusban pedig ismét a fővárosi Robotban ringatnak minket spirituális hangulatba, köszönhetően a Cudi Purci Bookingnak.

A stoner/sludge négyes már tíz éve aktív, négy nagylemezzel a hátuk mögött, a kritikusok eddig minden kiadványukat dicsérték. A legutóbbi albumuk Burning in Heaven, Melting on Earth címmel jelent meg 2021-ben, saját kiadásban. Arról egyelőre nincs információ, hogy a tavaszi buliig új dallal is előrukkolnak-e.

A jegyértékesítés már elindult a Tixa felületén, további információk a hivatalos Facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=M8cDDFlQvJ4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.