Osztrák, szlovák és hazai bandákkal jön februárban a Reaction hardcore-fesztiválja

Nuskull Magazin

A Reaction fanzine még a tavasznyitó bulija előtt egy komplett hardcore-fesztet szervez, ahol ráadásul a hazai kedvenc bandáink mellett külföldi csapatok is játszanak. A Reaction Festnek a budapesti Gólya klub ad otthont február 3-án.

A bulin fellép az idei Hell Villen is megfordult osztrák Dice Throw és a pozsonyi Scary Sight, mellettük pedig olyan hazai bandák is lesznek, mint az xEscalatex, a Gear, a The Vernal és az Exposeur. Tehát a hardcore-tól az old school metalcore-on át az emóig lesz minden, úgyhogy mindenképpen érdemes lenézni a buliba, minden további infó az eseménynél.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.