Cryptworm – Oozing Radioactive Vomition  – Albumpremier

Fémforgács

Oozing Radioactive Vomition címmel a mai nap debütált a hazai vonatkoztatású old-school death metalt játszó brit Cryptworm második albuma. A lemez a Me Saco Un Ojo, a Pulverised és a Extremely Rotten kiadók közös kiadványaként jelent meg LP, CD és kazetta formátumban. A hat mocskos, bűzös OSDM klasszikust tartalmazó korongot a zenekar már egy új felállásban készítette el, erről Hanyi Tibor egy nemrég nekünk adott interjújában így beszélt:

Most, hogy már 3 tagú a banda Jamievel és Jossal, így még több ötlet van a kész számok finomításában. Plusz, Joss az eredetileg nem basszeros, hanem gitáros, aki a fő számíró a Seprevation-ban.”

A Hanyi Tiborral készítette teljes Cryptworm interjúnk itt olvasható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.