Ektomorf – Megjelent a Vivid Black 

Fémforgács

Vivid Black címmel az AFM Records gondozásában jelent meg az Ektomorf tizennegyedik stúdióalbuma.

A Vivid Black a legsötétebb és legdühösebb album, melyet valaha az életemben megírtam.”  – mondta korábban Farkas Zotya új lemezük kapcsán. „Semmi szép vagy legalább kedves nincs itt a dalokban, a lemez a fájdalomról, a gyűlöletről, a dühről, az általam ismert hálátlan emberek miatti csalódásról szól.

Életem e pontján és az édesanyám halálát kísérő sötét időszakban, akit egy hosszú és fájdalmas betegséget követően vesztettem el, tényleg utálom ezt a világot, semmi remény nem maradt bennem. A Vivid Black minden, ami most vagyok. Ez a lemez a dühön és a súlyosságon keresztül mutatja meg, hogy mit is érzek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.