Megadeth – 2024-ben szétzúzzák Budapestet is

Hard Rock Magazin

Több mint egy évtized után lesz újra önálló Megadeth-koncert Budapesten. A Crush The World Tour ’24 keretében június 9-én a Barba Negrában játszik a Dave Mustaine vezette legendás amerikai zenekar.

A 2022-es ’The Sick, The Dying… And The Dead!’ album küzdelmes éveket zárt le az együttes történetében, nemcsak a mindenkit sújtó járvány, hanem Dave Mustaine rákbetegsége, az emiatt lemondott turnék és az ezzel járó kezelések is nehezítették a csapat mindennapjait. A zenekart Mustaine 21 évesen alapította nem sokkal a Metallicából való távozása után, és zenéjüket már a kezdetektől meghatározta a brit heavy metal új hulláma (new wave of British heavy metal/NWOBHM), csak éppen minden addiginál gyorsabb tempóban, kiváló hangszeres tudással és már-már punkos agresszióval előadva. A Megadeth egyike a thrash metal alapító atyjainak tekintett Big Four négyesének a Metallica, a Slayer és az Anthrax mellett. A csapat több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, és számos jelölés után 2017-ben Grammy-díjjal is elismerték őket. A 40 éve indult Megadethben számos zenész megfordult Dave mellett, a legutóbb csatlakozott tag Teemu Mäntysaari gitáros, aki a Wintersunból érkezett Kiko Loureiro helyére.

A Concerto Music bemutatja:
Megadeth – Crush The World Tour ’24
2024. június 9., Barba Negra Red Stage
Kapunyitás: 18:00

▲ 15.900 Ft – early bird (limitált)
▲ 17.900 Ft – május 31-ig
▲ 19.900 Ft – június 1-től
▲ 22.900 Ft – balkonjegy (limitált)
Jegyvásárlás elsőként a Megadeth Cyber Army tagjai számára lehetséges mától december 11-én 10 óráig, ekkor kezdődik a nyilvános jegyértékesítés. A limitált VIP-csomagok 175 és 375 amerikai dollárba kerülnek (a jegy árán felül), tartalmuk a következő: koncert utáni meet & greet egy választott zenekari taggal, közös fotó, egy saját tárgy dedikálása, laminált pass.
További információ az esemény Facebook-oldalán.

Megadeth

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.