Hoarding Corpses – Állatbarát deathgrind

Fémforgács

Az állatbarát floridai egyszemélyes slamming deathgrind banda, a Hoarding Corpses bemutatta nemrég a boltok polcaira került vadonatúj Postmortem Predation albumának Grab A Shovel című dalára készült videoklipjét.

Új album, 11 perc állatos témájú slam!!! Az év legbrutálisabb állat témájú metal albuma!!! Itt egy kritika „ez szép, édesem” – feleségem. Szóval hallgasd meg, oszd meg barátaiddal és családoddal!” – mondta a bandát működtető Andy Acosta.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.