Litosth – Hétköznapi élet tragédiái

Fémforgács

Latin-amerikai legjelentősebb black metal bandái között számon tartott Litosth 2024. február 2-án, a Personal Records  gondozásában adja ki régóta várt harmadik albumát Cesariana címmel. A brazil származású zenekar a multi-instrumentalista Maicon Ristow és Wendel Siota basszusgitáros vízióinak fizikai megnyilvánulásaként alakult meg 2016-ban. zenéjük alapjai a ’90-es évek dallamos black metaljától, a zsigeri death, doom, dark vonalakon át egészen a ’80-as évek dark-pop és más epikus,  klasszikus zenén skálájáig terjednek. Nyolc dalos lemezükön a hétköznapi élet tragédiáit ünneplik, melyek közül máris itt van Whipping Bottles daluk.

Ez nem az agónia, hanem a lázadás kiáltása a kényelem és a boldogság mágikus formulája ellen. Ez soha nem volt más, csak zene…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.