Diabolus In Musica – Megjelent a Sárkányfejezet

Fémforgács

Sárkányfejezet címmel megjelent az Ørdøg zenekar akusztikus mellékágaként működő Diabolus In Musica új anyaga. A nyolc dalos album az alábbiakban érhető el.

Megérkezett a teljes Sárkányfejezet, fent van végre az összes streamingoldalon. Hic sunt dracones: Spotify, Tidal, Apple Music, YouTube, Deezer és lehet, hogy máshol is, amiről nem is tudunk. Kellemes tűzokádást mindenkinek.

A Diabolus In Musica 2023-as tele így alakul.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.