Bring Back the Noise: partibeindító dalt adott ki az Alpha Wolf

Nuskull Magazin

Alig több mint kétperces slágerrel jelentkezett az Alpha Wolf. Az ausztrál nu metalcore-banda élőben már többször bevetette a Bring Back the Noise-ot, és a srácok szerint több, mint pozitív fogadtatásban részesült a nóta, így hát megadták a neki kijáró stúdiós és vizuális körítést. Míg előbbit Lance Prenc (Void of Vision, Thornhill, Within Destruction stb.) intézte, addig utóbbihoz a banda átruccant Japánba, hogy a THINGS. kollektívája készítsen egy harsány, élénk színekkel operáló, félig élő, félig MI által generált mozgóképet – ami amúgy is megszokott dolog a farkasoktól.

Az Alpha Wolf utoljára márciusban jelentkezett egy lofi remixkiadvánnyal, illetve tavaly egy, a walesi Holding Absence-szel közös splittel. Így nincs kizárva, hogy a fiúk által csak partibeindító trekként emlegetett szingli mást is beindíthat: mondjuk egy új fejezetet?

//www.youtube.com/watch?v=pttkGYv9JPc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.