Erased – Farewell – új dal

Fémforgács

Farewell című új dalával jelentkezett a metalcore / hardcore-ban utazó mosonmagyaróvári  Erased zenekar. A srácok jelenleg 2 dalos kislemezükön dolgoznak, ami a tervek szerint jövő év elején fog megjelenni.

A dal az emberi kapcsolatok végéről szól fővonalakban, és arról, hogy az esetek nagy részében próbálunk magunk helyett más bűnbakot keresni, mert nem vagyunk mindig képesek belátni saját hibáinkat, csak akkor, amikor már túl késő…” – kommentálta Závodi Márk énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.