In Flames, Arch Enemy és Soilwork a Barba Negrában

Nuskull Magazin

Masszív svéd dallamos death metal-turné jön Budapestre jövő ősszel: a Rising From the North Tour két főzenekara az In Flames és az Arch Enemy, a nyitóbanda pedig a Soilwork lesz. A hazai állomás 2024. október 23-án lesz a Barba Negra nagyszínpadán.

Az In Flames több mint tíz év távollétet követően játszik végre újra Magyarországon, miután a 2020-ra tervezett budapesti koncertjüket a covid miatt többször elhalasztották, majd végül törölték. A mostani időzítés olyan szempontból szerencsés, hogy Anders Fridénék mostanában az idén megjelent Foregone lemezükkel turnéznak, ami nagyjából egy évtizede a legerősebb anyaguk lett, de emellett bőven játszanak a korai, ’90-es évekbeli lemezeikről is. Az Arch Enemy legutóbb egy éve játszott nálunk az akkor megjelent Deceivers lemezével, a Soilwork pedig idén év elején mutatta be Budapesten a legutóbbi albumát, az Övergivenhetent.

A koncert jegyelővétele november 24-én indul, linkek és részletek a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=goddrM-QozI

//www.youtube.com/watch?v=h5nDeMvPJZE

//www.youtube.com/watch?v=EYZo3o_sC2U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.