Spiritbox: itt az új középlemez+klippremier

Fémcsajok

Mától elérhető a Spiritbox új középlemeze, a hat tételt felsorakoztató "The Fear Of Fear". A kanadai csapat két dal képében már ízelítőt adott a kiadványból, augusztus végén a Jaded, októberben pedig a Cellar Door jelent meg.

A zenekar műfajilag nehezen beskatulyázható, munkásságukban ugyanis éppúgy fellelhető a progresszív metal, mint a metalcore, a djent vagy a post-metal.

Úgy érzem, hogy a mi műfajunk megszállottja annak az elképzelésnek, hogy minden dal, amit a zenekartól hallasz, egy vallomás, mint például: "Ez a banda mostani hangzása." Lehet, hogy ez minden műfajra igaz, csak én nem látom annyira, de amikor például Doja Cat megjelentet egy dalt, amelyben énekel, a rajongók nem mondják azt, hogy "Soha többé nem fog rappelni!". Az embereknek tudniuk kell, hogy amikor új számmal jelentkezünk, az nem azt jelenti, hogy az egy légüres térben született, ahol egy zenekar csak azt a dalt kreálta. Lehet, hogy egy olyan dalt hallasz tőlünk, ami két évvel később íródott, mint a rá következő szerzemény. Nem tudhatod, mikor születtek.

- mesélte korábban a Kerrang! magazinnak Courtney LaPlante, a formáció énekesnője.

A friss EP-ről tegnap újabb videoklipes dal látott napvilágot, az Ultraviolet:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.