Thrown Into Exile – Megtorlás, vagy megváltás

Fémforgács

Az amerikai metalcore banda, a Thrown Into Exile a napokban adta ki You’ve Fallen So Far című új kislemezes dalának hivatalos videóját.  

A dal a szenvedés, a csalás és a függőség valóságával foglalkozik. Arról szól, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és megtaláljuk a bennünk rejlő vágyat a megtorlásra és a megváltásra. Egyben iránymutatója annak is, hogy mi várható tőlünk a jövőben.” – mondta Evan Seidlitz énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.