Pókerarc- Klippremiel a HOLTTÉR zenekartól

Rockvilág.hu online rockmagazin

A 2017-ben létrejött körmendi HOLTTÉR magyar nyelvű, dallamos rockzenét játszik, alternatív, metál és hardrock elemekkel fűszerezve. 2020-ban vették fel az első, 4 dalt tartalmazó anyagukat, MÁS NEM ÉRDEKEL c. dalukhoz videóklipet forgattak a körmendi kastélyban. Bemutatkozhattak már az Alterába Fesztiválon, játszottak már a Karthago és Zorall előtt is. 2022 végén rögzítették második EP-jüket, ismét a soproni MD Stúdióban. A felvett 5 dalból eddig 3 jelent meg, utoljára október 13-án a PÓKERARC, ami egy profi videóklipet is kapott.
 
“A klipet egy irodaház épületében forgattuk. A dal szövege a hétköznapokon viselt álarc, a komfortzónában és sötét dobozban rekedtség témái köré csoportosul, így nagyon adta számunkra a helyszín. A forgatókönyv saját ötlet, Ricsi (ének-gitár) írta. Van egy zenekaros zenélős szál, illetve egy irodai sztori szál, ahol öltönyben vagyunk, ezzel is kiemelve a kettősséget.
A következő dal megjelenése év végén várható. Minden dalnak szeretnénk megadni a megfelelő körítést, ezért egyesével hozzuk ki őket.
Legutóbb a szombathelyi Végállomásban játszottunk, a következő bulink pedig Körmenden lesz a Korona Klubban, november 25-én, ami egy teljesen önálló est lesz és hagyományt szeretnénk teremteni vele, évenként megrendezve. 
Ezen kívül már most íródik az új lemez és jövőre szeretnénk egy ismertebb zenekarral turnézni.”

Zenekarunk oldalai:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.