Másik helyre költözik a jövő heti In The Woods… – Saturnus koncert

Hard Rock Magazin

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A jövő hétfői három zenekaros este, ahol az In The Woods…, a Saturnus és a The Foreshadowing lép fel, a Dürer Kertbe költözik.

Október 23-án Budapestre érkezik az In The Woods…, Saturnus co-headliner turnéja, amely a szervezőktől érkezett friss információ szerint másik helyen lesz megtartva. Az olasz The Foreshadowing felvezetésével kezdődő este a Dürer Kertbe költözik. Az időpont változatlan, a korábban megváltott jegyek érvényesek az új helyszínre is.

In The Woods durer

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.