Hollow Front – Breaking Teeth – egy dühös dal

Fémforgács

A michigani székhelyű metalcore duó, a Hollow Front október 27-én adja ki The Fear Of Letting Go című albumát az UNFD-n keresztül. Lemezükről Breaking Teeth daluk vizuális videóját osztották meg, amiről Tyler Tate énekes a következőket mondta el:

Ez a dal egyszerűen dühös. Az egyik legnehezebb dala a lemezen. Amikor a dalszövegeket írtam, annyira elegem volt a világból és általában az életemből, hogy úgy éreztem, bármit is csinálok, soha nem jutok előre. Csak akadályok, visszalépés, problémákba ütköztem minden sarkon. Bosszantó, hogy állandóan küzdeni kell. Az életnek egyszerűbbnek kell lennie. De a társadalom, amelyben élünk, ezt megakadályozza. Mindannyiunknak mérgesnek kellene lenni emiatt.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.