Októberben zárja az évet a Summer Destruction Night fesztiválsorozat!

Haverock Közösség

A rendezvényt a Morte Silmoris zenekar tagjai keltették életre, 2019, és 2021 között csak Kapuváron, majd 2022-től jött egy nagy áttörés, és egyre több klub csatlakozott az ötlethez.
Ez azt eredményezte, hogy egy éven belül már több alkalommal is megrendezésre került, ez a fesztivál turné.

A rendezvény elsődleges célja, hogy lehetőséget adjon a feltörekvő zenekaroknak, hogy egy komolyabb színpadon, jó hangosítás mellett szélesebb közönség előtt is bemutatkozzon.
Tapasztalatok szerint jó kapcsolatok köttetnek a fellépő zenekarok között is.

A korábbi rendezvényeken fellépett (ismertebb és feltörekvő zenekarok):
Moby Dick, Monastery, Archaic, Innistrad, Atrox Trauma, RPG, Devoid, Beyond, Komodo, Zord, Mors Silens, The Fallen, Morte Silmoris, KillerSick…

Október is a rendezvény hónapja, hiszen 14-én a kapuvári Malom Söröző és a Summer Destruction Night szervezésében egy hatalmas zúzdán vehettek részt.

Újra az SDN-en lép fel a magyar thrash legenda a MOBY DICK!
Az est további fellépői a házigazda Morte Silmoris mellett:

 

17:00 Neuropsy
17:45 Justice For All
18:30 Devoid
19:25 Komodo
20:20 Morte Silmoris
21:30 MOBY DICK
23:10 KillerSick

 

A Moby Dick koncerteken átélt élmény mindenki számára felejthetetlen és pótolhatatlan emlékké válik. Korszakokon átívelő, örök érvényű, mindig aktuális szövegeikkel bárkit fel tudnak rázni, ki tudnak emelni a mindennapok monotonitásából. A Moby Dick Kárpát-medence szerte kiemelkedő rajongótáborába tartozni olyan, mint egy testvéri szövetség, a banda zenéje pedig generációkat összekötő kapocs.

Helyszín: Malom Söröző, Kapuvár
Belépő: 5000Ft

 

Esemény:

A rendezvényen lesz egy “Nulladik nap”, ennek eseményét is böngészd át:
https://www.facebook.com/events/1009151956991137
A bulin mi is ott leszünk, szóval találkozzunk Október 14-én, Kapuváron!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.