jön a EUROPE vs. GOLIATH turné!

Haverock Közösség

KATAKLYSM: jön a EUROPE vs. GOLIATH turné!

A kanadai death metalos Kataklysm Goliath lemeze alig pár hete jelent meg és most már az sem titok, hogy az albumot máris az év elején megturnéztatja a csapat. A Fleshgod Apocalypse és a Stillbirth által kísért körút budapesti állomása február 19-én lesz a Barba Negrában.

Legutóbb a Soilwork társaságában járt nálunk a Kataklysm, ezúttal azonban az augusztus 11-én megjelent Goliath albummal tér vissza. A tizenötödök nagylemez kíméletlenül súlyt le. Ízelítő:

KATAKLYSM – Bringer of Vengeance (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

A turnét kíséri az olasz szimfonikus death metal csapat, a Fleshgod Apocalypse és a blastbeat és súlyos groove elemekkel dolgozó német Stillbrith.

FLESHGOD APOCALYPSE – The Violation (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

STILLBIRTH – Tribunal of Penance (Official Video) Brutal Surf Death Metal

JEGYLINK:
https://jegy.rock1.hu/kataklysm_20240219

JEGYÁRAK:
8999 Ft – a limitált készlet erejéig
9999 Ft – elővételben
11999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/239892395243459/

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a DECIBEL TOURING bemutatja:
EUROPE vs. GOLIATH Tour 2024
KATAKLYSM

vendégek:
FLESHGOD APOCALYPSE
STILLBIRTH

2024.02.19.
Budapest
Barba Negra Blue Stage

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.