Heedless Elegance – The Cure – új dal a decemberben érkező lemezről

Fémforgács

Idén decemberben új lemezével jelentkezik a metalcore vonalas Heedless Elegance. A budapesti csapat harmadik lemez újabb előzeteseként The Cure című dalukat mutatta be.

A The Cure sok újdonságot hozott ki belőlünk, reméljük ti is annyira megszeretitek majd, mint ahogy mi! Köszönjük ismét a kiváló dizájnt Travis Smithnek! Az új albumunk várhatóan decemberben fog megjelenni és még egy dalt meg fogunk mutatni róla a közeljövőben!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.