Krieg – Lerázva minden trendet

Fémforgács

A kultikus US-black metal horda, a Krieg október 13-án adja ki új nagylemezét Ruiner címmel. A lemez 2014-es Transient utódja lesz, amiről N. Jameson énekes a következőket árulta el:

Tizenhat évesen pontosan ilyen black metalt akartam hallani, és végre, huszonnyolc évvel később megszületett. A lemezzel a kilencvenes évek másod-hullámos, északi black metal bandái előtt hajtunk fejet. Igaz mostanra félreraktam a szabálykönyvet, és nem törődöm vele, mit várnak el tőlünk bizonyos “trend” körök.

Ezen tényének bizonyításául itt van második előzetesük, a No Gardens Grow daluk hivatalos videója.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.