AC/DC – Phil Rudd nem léphet be az Egyesült Államokba

Hard Rock Magazin

A múlt héten beszámoltunk róla, hogy az AC/DC ugyan fellép a Power Trip fesztiválon, de dobosuk, Phil Rudd nem vesz részt a koncerten. Kiderült, miért.

Hét év után lép fel az AC/DC újra. Kaliforniában, a Power Trip fesztiválon térnek vissza, ám a felállás nem az igazi, ugyanis Phil Rudd nem tarthat velük, Matt Laug veszi át a helyét. A helyzet az, hogy a dobos nem léphet be az Államokba. Bár nincs megerősítve, de nagyon valószínű, hogy az évekkel ezelőtti viselt dolgai miatt, amikor halálosan megfenyegette a banda egyik korábbi alkalmazottját, mindezt kábítószerbirtoklás vádjával is súlyosbította. Megúszta nyolc hónap házi őrizettel, de a zenekarból akkor kitették a szűrét és Chris Slade ugrott be az aktuális turnéra.
Pedig a hírek szerint nem ez lenne az egyetlen AC/DC koncert, ugyanis jövőre lesz 50 éves a banda és a hírek szerint a jubileumra szerveződik egy koncertkörút, amire Brian Johnson is utalt egy minapi podcast-interjúban. Mindenesetre Phil Rudd optimista a zenekari helyét illetően: „Nagyon várom, hogy újra játszhassak velük. Nyomjuk tovább!”
Biztos, hogy hamarosan újra hallunk Angusék felől.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.