Októberben új albumot ad ki a Blink-182 klasszikus felállása

Nuskull Magazin

Amit eddig csak sejteni lehetett, az most végre beigazolódott: a Tom DeLonge-gal való újbóli összeállás, egy friss dal és egy világ körüli turné bejelentése után új lemez is érkezik a „klasszikus” felállású Blink-182-tól. A One More Time… a zenekar kilencedik anyaga lesz, ami négy évvel követi a legutóbbi, Nine című lemezt (aminek címe ne tévesszen meg senkit, az csak a nyolcadik volt), de ha a Tommal közös pályafutást tekintjük, akkor a 2011-es Neighborhoods óta az első anyag lesz, amin az ufómániás énekes-gitáros is szerepel.

Az október 20-án érkező albumon nem kevesebb, mint 17(!) dal kap majd helyet, ebből egyet, az Edginget már hallhattuk korábban, most pedig három másikba is belefülelhetünk a kiadványt felvezető előzetesben, amiben az ex-BBC-s, most már Apple Music-os sztárműsorvezető, Zane Lowe beszélget a srácokkal Tom kiválásáról, Mark betegségéről, de még Travis traumatikus balesete is szóba kerül. Ebből kiderül mindamellett, hogy a trió megírta „karrierje legjobb lemezét”, hogy az anyag jócskán táplálkozik olyan témákból, mint a

tragédia, diadal, és természetesen a testvériség.

Mutatjuk is idelent a videót, alatta pedig a már ismert tételt. Aki megnézné élőben is a srácokat, az most szerdán tudja ezt Bécsben megtenni. Másnap pedig érkezik a címadó is, ami így első hallásra elég balladaszagú, de a Miss You után tudjuk, hogy a fiúk ezzel se nagyon tudnak mellélőni.

//www.youtube.com/watch?v=aFaQWJcgTkQ

//www.youtube.com/watch?v=7MI3buZedOw

 1. Anthem Part 3
 2. Dance With Me
 3. Fell in Love
 4. Terrified
 5. One More Time
 6. More Than You Know
 7. Turn This Off!
 8. When We Were Young
 9. Edging
 10. You Don’t Know What You’ve Got
 11. Blink Wave
 12. Bad News
 13. Hurt (interlude)
 14. Turpentine
 15. Fuck Face
 16. Other Side
 17. Childhood

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.