Phil Campbell And The Bastard Sons – Nagy a pörgés

Hard Rock Magazin

Nagyüzem van az ex-Motörhead-gitáros Phil Campbell zenekarának háza táján. Az idén kétszer is felléptek nálunk, hamarosan indul az új album európai promóciós turnéja, az új anyag debütáló videójához pedig már „behind the scenes” kisfilm is készült.  

Júliusban a Guns N’ Roses színpadát melegítette be a Puskás Arénában a Phil Campbell And The Bastard Sons, augusztusban pedig a Tábor Fesztivál egyik sztárvendégeként léptek fel nálunk. Szeptemberben megjelent a banda új albuma, amellyel egy hét múlva 20 állomásos Európa-turnéra indulnak. A ’Kings Of The Asylum’ – ha mindent egy kalap alá veszünk – már a hetedik kisebb-nagyobb olyan lemez, amely Phil Campbell nevéhez fűződik, mióta 2016-ban elindította önálló zenei karrierjét. Az anyag a Strike The Match című dal videójával debütált, amelyhez azóta kijött egy angol nyelven feliratozott, színfalak mögött készült dokumentumfilm is.
Az alsó hivatalos playlistre klikkelve a teljes album végighallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.