Empired – United – új videó

Fémforgács

Unite című új videójával jelentkezett a dallamos punk rockot játszó Dél-Kaliforniai Empired. Az Outspoken, a Hail ACAB és a The Sleeping Sea King egyes tagjait tömörítő csapatnak ez már a harmadik videó, amit az neves amerikai kliprendező Josh Roush forgatott a számukra.

A Unite arról szól, hogy mindannyian egy népként fogunk össze.” – mondta Bruce Zebal, az Empired gitáros/énekese. “Megpróbáltuk ezt a lehető legjobban átadni ebben a videóban.

Az említett két videójuk, az Arco és a Paradise az alábbiakban nézhető meg. Mind két daluban egy-egy aktuális társadalmi problémát taglalnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.