Videoklippel örvendezteti meg a Chelsea Grin énekesével közös dalát a Heedless Elegance

Nuskull Magazin

Korábbi manőveréhez hasonlóan (először szingli, majd hozzá klip) most se hagyta megfilmesítetlenül legutóbbi dalát a budapesti Heedless Elegance. A metalcore-zenekar a Chelsea Grin és a Darko torkával, Tom Barberrel közös The Threadsnek adta meg a videós formátumot, méghozzá nem is akárhogy: a láthatólag egyáltalán nem amatőr kisfilmben a srácok egy vörösre festett erdőben csapnak a húrokba, miközben Konter Samu énekes egy, a fák közt rejtőző jósnőtől kap nem épp rózsás híreket… A többiért irány a videó, amit Czoller Bence rendezett.

Ez a dal is helyet kap majd a srácok idén év végén érkező, egyelőre cím nélküli nagylemezén. A banda azt ígérte rajongóinak, hogy a várakozás nem telik majd eseménytelenül, több meglepetés is várható még a következő hetekben.

//www.youtube.com/watch?v=ed7qiQNcueE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.