A Serration új száma egy másfél perces breakdown-hömpölyde

Nuskull Magazin

Kíméletlen, klausztrofób hardcore/metalcore pusztításra szomjazol? Akkor köszöntsd nagy szeretettel a kanadai Albertából a Serration srácait! A banda még 2018-ban alakult Mortality Rate– és World of Pleasure-tagok közreműködésével, és azóta már jó pár szinglit és EP-t kiadtak, idén pedig készen állnak rá, hogy a világra szabadítsák első nagylemezüket: a Simulations of Hell szeptember 15-én szabadítja el a földi poklot.

A banda most frissében hozott is egy új trekket, a Shroud of Gnarled Tonguest, (na, ez a literális nyelvtörő!), aminek videója bár két perc fölé rúg, de ha leszámítjuk a bemelegítést és a lecsillapodást, akkor bizony egy tömény, másfél percnyi breakdown-folyamra váltunk jegyet. Cody Dewald énekes szerint a dal

azokról az emberekről szól, akik senkinek sem kegyelmeznek, minden hidat felégetnek és egy fikarcnyi bűntudatuk sincs eközben.

A lemezen egyébként a Sanction és a Dying Wish énekesei is megfordulnak egy-egy közreműködés erejéig. Utóbbi jelenléte egyáltalán nem meglepő, ugyanis a Serration már közös splitet is készített pár éve Emma Bosterékkel. Mutatjuk a dallistát, aztán jöhet is a vérengzés:

1. Boreal Serpent
2. A Suicide Note in Midi Format (feat. Emma Boster – Dying Wish)
3. Dried Flowers Bathed in Tears
4. Shroud of Gnarled Tongues
5. Chaos Daemon
6. Altar of Guilt (feat. David Blom – Sanction)
7. Of the Shapes of Humans and Hearts
8. Simulations of Hell

//www.youtube.com/watch?v=Aj6MjcH87p4

//www.youtube.com/watch?v=8ey3DeRL1E8

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.