Coldplay harmadszor is!

Hard Rock Magazin

Némileg csalódást jelentett a második Rammstein-koncert csúsztatott bejelentése azoknak, akik elsők között csaptak le a július 11-i jegyekre, de már csak rosszabb helyre jutottak, mint amire számítottak. A Coldplaynél ilyen nem fordulhat elő, mert a ma bejelentett harmadik koncertre – ahogy a többire is – holnap délelőtt 10 órától lehet jegyet váltani.

A Rammstein duplázott a Puskás Arénában, a Coldplay még erre is rátesz egy lapáttal, harmadik koncertet is adnak 2024. június 19-én az 50 ezres stadionban! Jegyek pénteken 10 órától, a Coldplay-koncertek teljeskörű jegyértékesítésének indításától kaphatók. A többi infó ugyanaz, mint az előző két koncertnél.

Coldplay

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.