A Code Orange új dalában a The Smashing Pumpkins énekese is feltűnik

Nuskull Magazin

A bő egy hónapja bemutatott két friss dal után újabb számot hozott a Code Orange, és ezzel együtt az ötödik albumukat is bejelentették. Az utóbbi években óriásit menő metalbanda szeptember 29-én érkező lemeze, a The Above egy tizennégy dalos monstrum lesz. A Steve Albini (Nirvana, Pixies) felügyelete alatt felvett lemez legaktuálisabb tétele, a Take Shape egy nem mindennapi vendégzenésszel, a The Smashing Pumpkins énekesével, Billy Corgannel készült.

A zenekar így kommentálta a lemezmegjelenést:

Azt akartuk, hogy az album dallammal, agresszióval és örömmel töltsön el, de ugyanolyan fontos volt, hogy minél közelebbről nézed, annál többet adjon. Az volt a cél, hogy az analóg világban gyökerezzen, de a digitális valóság szálai kössék össze a dolgokat. Azt akartuk, hogy a hangzás, sőt maga a felvételi folyamat is tükrözze ezt a képet, ezért bevontuk Steve Albinit az Electrical Audiónál, hogy kihozza belőlük a banda lehető legvalódibb és legnyersebb verzióját, és karrierünk során először még olyan is előfordult, hogy egy felvételen mindannyian egyszerre játszottunk egy helyiségben.

//www.youtube.com/watch?v=X-C5ug_-u-8

 1. Never Far Apart
 2. Theatre of Cruelty
 3. Take Shape (feat. Billy Corgan)
 4. The Mask of Sanity Slips
 5. Mirror
 6. A Drone Opting Out of the Hive
 7. I Fly
 8. Splinter the Soul
 9. The Game
 10. Grooming My Replacement
 11. Snapshot
 12. Circle Through
 13. But a Dream…
 14. The Above

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.