Steve Hackett – ‘Foxtrot’-ot jár szeptemberben

Hard Rock Magazin

A nemrég a Djabe vendégeként nálunk járt Steve Hackett folytatja a Genesis-életmű azon részének bemutatását, melynek egykor maga is aktív részese volt.

Szeptember 15-én jelenik meg a ’Foxtrot At Fifty + Hackett Highlights: Live In Brighton’ című élő anyaga Steve Hackettnek, melyen saját darabjai mellett a Genesis ’Foxtrot’ albumát is eljátssza teljes hosszában. A felvétel a művész tavalyi, egyesült királyságbeli turnéjának brightoni állomásán készült, ekkor ünnepelték a lemez ötvenéves jubileumát. A kiadvány 2 CD + Blu-ray, 2 CD + 2 DVD, valamint 4 LP formátumokban érhető el és már előrendelhető Hackett honlapján. A Watcher Of The Skiest már most megtekinthetjük róla.

Steve Hackett és zenekara októberben további ‘Foxtrot At Fifty & Hackett Highlights’ koncerteket ad Észak-Amerikában. Fellépésein Roger King, Rob Townsend, Nad Sylvan, Craig Blundell & Jonas Reingold játszik vele, valamint alkalmanként különleges vendégként Amanda Lehmann csatlakozik.

A ’Foxtrot At Fifty + Hackett Highlights: Live In Brighton’ dallistája:

01. Intro / Ace Of Wands
02. The Devil’s Cathedral
03. Spectral Mornings
04. Every Day
05. A Tower Struck Down
06. Basic Instincts
07. Camino Royale
08. Shadow Of The Hierophant
09. Watcher Of The Skies
10. Time Table
11. Get ‘Em Out By Friday
12. Can Utility And The Coastliners
13. Horizons
14. Supper’s Ready
15. Firth Of Fifth
16. Los Endos

Steve Hackett Foxtrot Fifty

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.