Wizdoom – Hallgasd meg Dio feldolgozásukat

Fémforgács

Márciusban Trolldoom címmel jelent meg a Chris David (Majestica, Therion – live, ex-Captain Crimson) vezette epikus hangvételű, klasszikus doom-blues vonalas svéd Wizdoom debütáló EP-je. A csapat most a metal legenda Ronnie James Dio 2000-es Magica albumának Lord Of The Last Day dalának feldolgozásával jelentkezett.

Ez a dal nem tartozik a leghíresebb Dio dalok közzé, de úgy gondoljuk, hogy sokkal több figyelmet érdemelne, mivel olyan nehéz dallamokkal szól. Egyen kipróbáltuk magunkat, hogy hogy is szólunk majd a hamarosan induló koncertjeinken.” – mondta Chris David.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.