Felzabálja az autotune a Heavy Mountain Olympia új számát

Nuskull Magazin

Új dal érkezett a kísérletezős alter-shoegaze-metal-grunge-mittomén vonalon utazó Heavy Mountain Olympiától. A pécsi trió Sport címmel adott ki egy zabálós, a hangszeres részeket tekintve meglepően metalos/punkos dalt, melyet többszörösen is agyonpakoltak autotune-nal.

Ez az új dal még csak így magában csinálja a feszkót, de a srácok a napokban elkezdik az új lemezük megírását is. Így szól a banda közleménye a megjelenés kapcsán:

Megjelent a SPORT című legújabb dalunk, hallgassatok rá! Eddig ezen a trekken dolgoztunk a legtöbbet, szerintünk megérte, de ezt inkább döntsétek el ti! Nagy köszi Irsik Lucának a szereplésért és Irsik Bencének a masterért!

A héten egy rövid alkotótáborba vonulunk és ezzel komolyabban ráfordulunk az első HMO nagylemezre! Toljuk majd a tartalmat Instán, úgyhogy ott tali.

//www.youtube.com/watch?v=uOuWc2fKndQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.