Budapestre jön a Tesseract, új szám is van

Nuskull Magazin

Komoly hírcunamit szabadított az internetre a Tesseract. A brit progresszív metalbanda az alábbi újdonságokkal szolgál a rajongóknak:

  • kijött egy monumentális, 11 perces új szám, aminek a címe War of Being
  • szeptember 15-én érkezik az új lemez, aminek a címe szintén War of Being
  • az albummal világ körüli turnéra is indulnak, aminek budapesti állomása is lesz, február 4-én.

A koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz, a két előzenekar pedig az Unprocessed és a The Callous Daoboys. A jegyelővétel július 14-én indul, részletek az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=UnkpPIupQxM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.