Hrafngrímr – Neo nordikus utazás

Fémforgács

Mattjö Haussy (ex-Skáld) új skandináv folk projektje a Hrafngrímr nemrégiben adott ki egy videót, amit a szibériai sámánok, a Nytt Land duójával készítette el. Köllum Miðgarðs Vættir daluk szeptember 30-án megjelenő Niflheims Augu című EP-jükről való.

Az napokban a projekttől egy újabb neo nordikus utazást ígérő videó is érkezett Rúnir címmel. A videó dala tavaly ősszel kiadott Hólmganga EP-jükön található.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.