NMB – Egy újabb hamburgi történet

Hard Rock Magazin

Miközben elkezdték a legújabb Neal Morse-rockopera promóját, az NMB következő kiadványa célegyenesbe ért, két hét múlva jelenik meg az Inside Out Musicnál. Az ’Innocence & Danger’ lemezt bemutató turnéról ezúttal az Another Story To Tell előadását hallgathatjuk meg.

A The Neal Morse Band tavaly nyáron, Hamburgban rögzítette legújabb koncertkiadványának hanganyagát, amely július 14-től lesz kapható ’An Evening Of Innocence & Danger: Live In Hamburg’ címmel. A 3 lemezes kiadványon remek formában hallhatjuk a zenekart, közel 2 és fél órán keresztül játsszák az ’Innocence & Danger’ dalait. „Az ’Innocence & Danger’ turnéja csodálatos élmény volt, a hamburgi koncert pedig kiemelkedő!” – mondta Neal a turnéról. – A zenekar tagjai a legjobb formájukat hozták, a közönség pedig nagyon közel volt hozzánk. Már az első hangtól kezdve együtt énekeltek velünk.” Mike Portnoy így folytatta: „Ez volt az első turnénk a pandémia után, így mindenki, beleértve a közönséget is, egyszerűen boldog volt, hogy újra koncerteken lehetett és együtt élhettük át az élő zene varázsát. Különösen éreztük a szeretetet ezen az estén Hamburgban. Nekem nagyon tetszett a turnéműsor összeállítása, az ’Innocence & Danger’ albumhoz hasonlóan két részre bontottuk a koncertet. Az első felében a rövidebb, fogósabb, vagy ha úgy tetszik, a poposabb oldalát mutattuk meg a zenekarnak, a második felében jöttek a hatalmas, progresszív, epikus művek.”
A 3 CD-s újdonság itthon is előjegyezhető, a tartalomból pedig itt az újabb részlet, az Another Story To Tell.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.