D Λ R K M E S S – Standoff – új videó

Fémforgács

Standoff címmel tette közé új videóját a modern groove metal vonalán mozgó budapesti D Λ R K M E S S. A zenekar februárban adta ki KHAOS EP-jét, amiről a videó dala is való.

Az alapkoncepció egy energikus kameramozgással, filmes hatású vizuális ingerekkel és a szöveg tartalmát erősítő vágóképekkel tűzdelt imageklip volt, ennek alapján született meg az alábbi végeredmény. Ehhez az előző klipjükért is felelős Kispál Lászlóval (KSPL) dolgoztak együtt, akinek egyedi látásmódját több ikonikus underground magyar banda klipje hordozza magán. A dal, a Standoff egy patthelyzet nem túl kellemes feloldásáról szól, amit a dal kegyetlen hangulata mellett most már egy piros színben kellemes arányban bővelkedő videó is alátámaszt.

A zenekar jelenleg első nagylemezén dolgozik, ami előre láthatólag az év vége felé fog megjelenni. Ősszel egy új videóra is számíthatunk tőlük, addig pedig az alábbi nyári fesztiválokon találkozhattok velük:

ALPÁRFESZT – Június 22.

LOWLAND FEST – Június 22.

FEKETE ZAJ – Augusztus 18.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.