Disconnect – Nem kellene, de mégis itt vannak…

Fémforgács

Az Észak-Írországi (belfasti) industrial/death/doom metalos Disconnect május 18-án adta ki új albumát From Faith to Death címmel. Az Adam Miles – gitárok, basszusgitárok, ének, szintetizátorok, dobprogramozás és Eddie Cross – vendégének (Firing Squad) alkotta projekt így nyilatkozott új lemeze kapcsán:

A Disconnect nyolc új katartikus számával visszatért régi ipari formájában. Bár teljesen tisztában vagyunk vele, hogy ennek a projektnek mára már nem kellene léteznie, a traumás életesemények mást mondanak, így hát itt vagyunk. Az album mindenhol streamelhető, és hamarosan bejelentünk néhány friss tényt a banda jövőjéről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.