Cseter – A fájdalom és a szenvedés új központja Ladánybene

Fémforgács

Rég elmúltak már azok az idők, amikor még Ladánybene szíve rasta volt. Ellepte ezt a települést a reménytelen fájdalom kormos köde, aminek fő okozója a Cseter nevezetű projekt. Mindez csupán két dalába került a formációnak, melynek első véresszájú teremtménye a Kezdet nevet viselte.

Egy single viszont nem single – gondolhatta a Cseter, és ez így is van. Idén április 16-án megjelent a második daluk is, amely a A remény lélegzete címet kapta. “Igazi recsegős garázs blekk jellegű muzsika” – így vélekedik haramiáiról az alkotó és igen, így is lehet fogalmazni. Minden megvan benne, ami egy megnyomorított lélekhez szólni képes. Őszinte, depresszíven agresszív és mindenek felett éj fekete jégcsapokat varázsol mindenkinek az orra hegyére. Már most tűkön ülve várjuk a folytatást.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.