Kiszáll az Architectsből Josh Middleton gitáros

Nuskull Magazin

Hat év után távozik az Architects soraiból Josh Middleton. A Sylosisban is érdekelt zenész 2016-ban, az előző gitáros, Tom Searle tragikus halálakor került be a metalcore-bandába. Mint, ahogy azt a zenekar is megfogalmazta, a különválás elkerülhetetlen volt, de így is barátok maradnak:

Nehéz szívvel jelentjük be, hogy Josh Middleton és a banda közös története a végéhez ért. Az fokozatosan nyilvánvalóvá vált, hogy külön utakat kell járnunk, ennek ellenére az elválás baráti volt és közel maradunk majd egymáshoz. Josh egy mentőcsónak volt az Architects számára, amikor elveszítettük Tomot. Lehetőséget adott rá, hogy életben tartsuk a zenekart életünk egyik legnehezebb szakaszában, és örökre hálásak leszünk neki ezért. Minden jót kívánunk neki a jövőbeni törekvéseihez, és csekkoljátok majd le az idén érkező új Sylosis-lemezt is!

Josh eleinte turnégitárosként segítette ki Sam Carteréket, majd 2017-ben vált teljes jogú taggá. Vele készültek már el a Holy Hell (2018), a For Those That Wish to Exist (2021) és a The Classic Symptoms of a Broken Spirit (2022) lemezek.

Middleton a kezdetektől tagja a Sylosisnak, ami 2016 és ’19 közt volt csak parkolópályán – lényegében a zenész architectses elfoglaltságai miatt. Legutóbbi lemezük 2020-ban jött ki, azóta pedig több dalt is kiadtak már, legutoljára idén tavasszal a Deadwood címűt. Így, bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, joggal lehet hinni, hogy idén tényleg érkezik tőlük új lemez.

Az Architects négy év után, augusztus 2-án visszatér a Budapest Parkba, hogy a hazai közönségnek is bemutassa az utóbbi két lemezt, előtte pedig június 10-én – valószínűleg turnégityóssal – fellépnek a szomszédban a Nova Rockon is.

//www.youtube.com/watch?v=qXbQsS9UABI

//www.youtube.com/watch?v=PUgrI_GHt3I

//www.youtube.com/watch?v=5A5tvCM8E6o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.