Godsticks – Így néz ki egy győztes

Hard Rock Magazin

Tegnap jelent meg a Godsticks új stúdióanyaga ’This Is What A Winner Looks Like’ címmel. A walesi progmetál alakulat a koronavírusjárvány küszöbén kiadott előző albumával rendesen beleszaladt a felfordulásba, ez inspirálta őket új dalok megírására.

2020 februárjában jelent meg a GodsticksInescapable’ című lemeze, alig egy hónappal a pandémia előtt. A következő lemez gondolata már ekkor felmerült Darran Charles gitáros fejében, erről így mesélt: „Lehetetlen volt nem észrevenni azt a kreatív cunamit, amit a járvány keltett a zeneiparban, még a zenészek kutyái is új lemezt adtak ki. Számomra azonban ez volt a legkevésbé kreatív időszak egész életemben.” Végül az elektronikus hangzásokkal való kísérletezés és a dalszerzői feladatok leosztása tette lehetővé, hogy a banda együttműködése új szintre lépjen. Ennek eredményeképpen született meg a tegnap megjelent ’This Is What A Winner Looks Like’ album a Kscope gondozásában, amely hazánkban is megendelhető digipak CD-n és a vinylen.
Az alábbi hivatalos playlistre klikkelve streaming előfizetés nélkül is végighallgatható a teljes album.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.