Elegant Weapons – „Ördög vagy angyal?”

Hard Rock Magazin

Ma jelent meg a ‘Horns For A Halo’, a Richie Faulkner (Judas Priest) gitáros, Ronnie Romero (Rainbow, MSG, Vandenberg) énekes, Dave Rimmer (Uriah Heep) basszer és Christopher Williams (Accept) dobos alkotta szupergroup, az Elegant Weapons bemutatkozó albuma. A címadó dal klipjéből végre megérthetjük, mire is utal a lemezcím.

Ma, azaz május 26-án végre megjelent Richie Faulkner Judas Priest-gitáros, Ronnie Romero Rainbow-, MSG-, Vandenberg-énekes, Dave Rimmer Uriah Heep-basszer és Christopher Williams Accept-dobos zenakarának, az Elegant Weaponsnak a bemutatkozó albuma. A ‘Horns For A Halo’ címadó klipjét az alábbi mondatokkal bocsátotta útjára a zenekar: „A klip ugyanolyan sötét és borongós, mint maga a dal, amiben mintha Tony Iommit keresztezték volna az Alice In Chainsszel. Arról szól, hogyan mentegetjük a rossz dolgokat, amiket teszünk. A videó titokzatosan sötét, vizuálisan mégis lenyűgöző, tökéletesen megragadja a zene hangulatát. A zenekar tagjain végig szarvak és glóriák jelennek meg, utalva a dal által felvetett kérdésre: amikor az ítélet napján az angyalok lejönnek érted, vajon összetévesztik-e ördögi szarvaidat angyali glóriáddal.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.