Wake the Dead: öt év után új dallal kelt életre a Blessthefall

Nuskull Magazin

Csúnyán beszívatott mindenkit a kétezres évek végének egyik legnépszerűbb metalcore/emocore-zenekara, a Blessthefall: miután szinte nulla aktivitással töltötték a covid-időszakot, tavaly év végén a tagok még a közösségi médiás felületeiket is “hátrahagyták”, értsd: kikövették az oldalakat. Ezután jogosan hitte mindenki azt, hogy ennyi volt, a banda szépen, csendben elhalálozott. Arra viszont senki se számított, hogy nagyjából fél évvel később a semmiből fognak visszatérni egy új dallal.

A Wake the Dead sokatmondó címével pont ezt hivatott most véghezvinni. Ez Beau Bokanék első hanganyaga a 2018-as Hard Feelings lemez óta (ha nem számítjuk a rákövetkező évben való közösködésüket a népszerű producerrel, Kayzóval). A dalhoz egy klip is érkezett, és ezen kívül semmi mást nem tudtunk meg a zenekar jövőbeni terveiről, de aki eddig odavolt értük, azt most se fog csalódni, hisz’ az új tétel pont ott folytatja, ahol “abbahagyták”.

//www.youtube.com/watch?v=Un4dvVurndY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.