Megvan melyik tíz zenekar küzd meg azért, hogy felléphessen idén a Wacken fesztiválon

Rockvilág.hu online rockmagazin

2023. június 18-án, vasárnap ismét Metal Battle Hungary a BARBA NEGRA Blue Stage színpadán! A sorozat tíz évvel ezelőtti indulása óta immár nyolcadik alkalommal juthat ki egy hazai zenekar a világ legnagyobb metálfesztiváljára, hogy a nemzetközi mezőnyben képviselje Magyarországot.

Az idei versenyre a jelentkezés lezárult, a szakmai zsűri döntése alapján idén is 10 zenekar jutott tovább a második fordulóba, hogy ezúttal már a színpadon, közönség előtt is összemérjék erejüket a Barba Negrában megrendezett élő döntőben.
A döntőbe jutott zenekarok június 18-án, vasárnap 13 és 22 óra között lépnek a Barba Negra színpadára, hogy a szakmai zsűri és a közönség előtt is megmutassák tudásuk legjavát. A helyszínen már a nézők is szavazhatnak a nekik legjobban tetsző zenekarra, a végső sorrendet a szakmai értékelés és a közönségszavazás együttes sorrendje dönti majd el.
Ezúton is gratulálunk a döntőbe jutott zenekaroknak, egyben köszönjük mindenkinek, aki idén nevezett a versenyre! Találkozunk június harmadik vasárnapján a Barba Negrában!
További részletek hamarosan a koncert Facebook-eseményének oldalán! Megvan melyik tíz zenekar küzd meg azért, hogy felléphessen idén a Wacken fesztiválonhttps://www.facebook.com/events/538011024998152/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.