Együtt érkezik ősszel Budapestre az Ignea és a Butcher Babies

Fémcsajok

Múlt hónapban dobta piacra harmadik soralbumát a kijevi Ignea, amelynek a "Dreams of Lands Unseen" címet adták. Eddig három klipes számot tárt a hallgatóság elé a Helle Bogdanova vezette zenekar, ezek sorrendben a Nomad's Luck, a Dunes és az Incurable Disease voltak. 

A csapat november 22-én a magyar rajongóknak is bemutatja az új lemez dalait a Fear Factory Budapestet érintő turnéján, amelyre a Barba Negrában kerül sor, de velük érkezik a kaliforniai Butcher Babies is, akik jó ideje szorgoskodnak új nagylemezük elkészítésével. A korong előreláthatólag július 7-én landok a boltok polcain "Eye for an Eye..." & "...'Til the World's Blind" címmel, és már hat szerzeményt is hallattunk róla (Bottom Of A Bottle,  Sleeping With The Enemy,  YorktownLast Dance , It's Killin' Time, Baby! , Red Thunder). Érdekesség, hogy bár 2019 folyamán a Heidi Shepherd és Carla Harvey énekesnők nevével fémjelzett csapat felbontotta szerződését a Century Media Records-szel, idén újra egymásra találtak a kiadóval, így a banda negyedik albuma is az ő felügyeletük alatt lát majd napvilágot.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.