Exkavátor – Vörös Méreg – klippremier

Fémforgács

Vörös Méreg címmel egy vadonatúj szöveges videóval jelentkezett a zalaegerszegi thrasher Exkavátor. A zenekar 1988- ban alakult meg Zalaegerszeg első thrash metal bandájaként. Játszottak az Ossian és több alkalommal a Moby Dick előzenekaraként, míg nem 1994-ben feloszlottak. Másfél éve új felállással a ismét működésbe kezdett. Régi számaik le lettek leporolva, és új dalokon is folyamatosan dolgoznak. Dallamos gitár témákkal megtűzdelt thrash, speed stilusú zenét kedvelő metalosok nem fognak csalódni.

A zenekar jelenlegi tagjai: Molnár Balázs gitár ének, Orsós Tibor gitár  és Gyulai Ádám basszusgitár, mindketten a Vortex Megadth Tribute zenekar egykori tagjai valamint Kovács Róbert Billy dob a Monastery-ből. Élőben a zenekar június 9-én a Summer Destruction Night Fesztiválsorozat keretében lesz látható, hallható Budapesten az S8-ban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.