Dalpremier: Within Temptation – Wireless

Fémcsajok

Mára ígérte legújabb szerzeményét a Within Temptation, Sharon den Adelék pedig tartották a szavukat, itt a Wireless.

A holland zenekar korábban többször elmondta: bár készül az új nagylemez, amely a 2019-es "Resist" vonalát követi majd, de amíg a korong boltokba kerül, nem hagyják csemege nélkül a rajongókat, és kislemezekkel jelentkeznek.

Eddig hallhattuk az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me és a The Fire Within című szerzeményeket, az új dalról pedig eképpen mesélt a csapat:

Ez a dal azokat veszi célba, akik háborúra és zűrzavarra éhezve manipulálják és irányítják a médiát. A 'Wireless' egy olyan katonáról szól, aki azzal a meggyőződéssel indul háborúba, hogy egy jó ügyért cselekszik. A kormány által irányított média azonban átneveli, és miközben azt hiszi, hogy hazatérve majd hősként ünneplik, az emberek egy könyörtelen zsoldost látnak benne, tehát hirtelen a rossz oldalon találja magát. Ő csak egyike azoknak, akiket ugyanígy megtéveszettek.

Íme a szerzemény:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.