Feed The Fears – Törj a falakon át!

Hard Rock Magazin

A miskolci Feed The Fears zenekar ’Falakon át’ címmel digitális középlemezzel jelentkezik, a címadó dal klipje a Hard Rock Magazin oldalán debütál.

Az Alföldi Norbert (ének), Soós Gábor (gitár, vokál), Schultz Tamás (basszusgitár), Füvesi Szabina (billentyűs hangszerek, vokál) és Schnek Zoltán Flórián (dobok) tagokból álló Feed The Fears a rock- és metálfeldolgozásokat játszó Jam Fix Rock Bandből nőtte ki magát. A pandémia idején kezdtek saját dalokat írni, és úgy érezték, hogy a JFRB név már nem igazán megfelelő az új irányvonalhoz. A klasszikus zene irányából érkező zenészek a modern rock és a dallamos metál határán leltek otthonra, a pár hónap alatt elkészült lemezanyagból 2022-ben két nótát rögzítettek és mindkettőhöz klip is készült.
Falakon át című szerzeményük digitális EP-n jelenik meg, amely a streaming platformokon érhető el. Érdekesség, hogy a dalt átdolgozta a szintén miskolci illetőségű Alcyone Project, ez a trance átirat is rákerült a lemezre, harmadikként pedig instrumentális verzióban hallhatjuk a dalt.

’Falakon át’ EP dallista:

01. Falakon át (albumverzió)
02. Falakon át (Alcyone Project special remix)
03. Falakon át (instrumentális verzió)

Feed the Fears

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.