Újra John Corabi énekel a The Dead Daisies-ben.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Tegnap egy sokat sejtető videót tett közzé Facebook oldalán a The Dead Daisies, melyben az látható, hogy a zenekar tagjai megérkeznek próbatermükbe. Ugyan az énekest megpróbálták kitakarni, elhomályosítani, de a rajongók nagyon hamar rájöttek, hogy a 2015 és 19 között ott éneklő Corabiról van szó, amit ezután a zenekar is elismert.

John Corabi 2019-es távozása után Glenn Hughes lépett be a zenekarba akivel két albumot is készített a szupergroup. Az ő távozásának oka egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy hamarosan nálunk is fellép majd a Harley Davidson Shown egy csak Purple klasszikusokat tartalmazó koncerttel. Mivel Hughes basszusgitározott is a Daisiesben így azt a posztot is be kell tölteni. A videó alapján az ex-Whitesnake basszer Michael Devin fogja ezt az űrt betölteni. 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.