Leander Kills – Új dal és új gitárosok a szombati budapesti bulin

Hard Rock Magazin

A Köteles Leander vezette Leander Killshez két új gitáros csatlakozott, a megújult formáció egy új dalt mutatott be, amelyet a budapesti közönségnek a szombati Akvárium-koncerten játszanak el először. Előzenekar a No Respect. 

A Barba Negra Red Stage-en március 10-én megtartott telt házas budapesti koncertje után a Leander Kills két új gitárossal folytatja tavaszi turnéját Barkóczi Bence (Meristem) és Nyerják Gábor (Mink, All But One) személyében. A koncertkörút öt helyszínén beugrott a Leander Kills örökös tagja, az ideiglenesen visszatérő Bodor Máté is, aki május 5-től már anyazenekarával, az Alestormmal turnézik Amerikában. Az új felálláshoz köthető a Falakon túl címmel érkező dal, amelynek zeneszerzője Köteles Leander és Barkóczi Bence, míg a szövegét Leander jegyzi, a tárnoki kőfejtőben forgatott videóklip operatőre Bikali Sándor volt.
A 299. koncertjére készülő Leander május 20-án – most szombaton este – az Akvárium Klub Nagy Halljában mutatja be először a budapesti közönségnek új zenekarát és az új dalt. Jegyet az Akvárium honlapján lehet vásárolni, további infó az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.