A tavalyi döntősöké a főszerep pénteken az Analog Music Hallban

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hamarosan harmadik alkalommal is elstartol a Kill Monday Management és az Analog Music Hall közös tehetségkutatója, amiről idén is hozunk majd nektek infókat, részleteket.
Előtte azonban a tavalyi győztes és a többi döntős újrázik egyet  azon a deszkán ahol tavaly már többször is bizonyítottak.  Pénteken az Acid Empire, a Nular, a Plebs és a Devoid lép ismét fel együtt Újbudán, immáron tét nélkül, csak arra koncentrálva, hogy egy őrületes hangulatú bulit csapjanak. Érdemes eljönni és megnézni, ha nincs programod .

2023.05.19.
➽ Acid Empire, Devoid, Nular, Plebs
A TAVALYI KMM DÖNTŐSÖK KONCERTJEI
HELYSZÍN
Analog Music Hall, Nagyterem
1116 Budapest, Kondorfa utca 8.
KAPUNYITÁS
19:00
MENETREND
Hamarosan
JEGYINFÓ
3000 HUF, csak a helyszínen

 

 

Esemény: https://fb.me/e/2e21R6AqG

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.